28-03 t/m 31-03

Padel en cultuur in Sevilla

Deze unieke padelcultuurreis brengt je naar Sevilla, hoofdstad van Andalusië en een van de mooiste steden van Europa. Padel en cultuur: ga jij ook mee?

Padel is een van de hardst groeiende sporten in Nederland, ook omdat het gemakkelijk te leren is. Maar om echt beter te worden, zijn lessen van Spaanse trainers misschien wel het beste. Waarom zou je dat niet combineren met een cultureel weekend weg? Intensieve padeltrainingen in een kleine groep door een ervaren Spaanse trainer en uiteraard ook veel cultuur. Sevilla is een van de allermooiste steden van Europa, met een rijk cultureel verleden én heden. Flow Learning Academy, specialist in het verzorgen van cultuurreizen met een twist, neemt je mee op een lang weekend vol sportieve uitdagingen en culturele hoogtepunten. Ga jij mee naar Sevilla? ¡Vamos!

Disclaimer: dit is géén taalreis. Het staat je vrij om je Spaans te oefenen, maar we stoppen je niet in een leslokaal daarvoor.

Voordelen op een rij:

Padel en cultuur
Met extra opties
Spaanse trainers
Intensief én ontspannen

Sevilla: stad van flamenco en Columbus

Sevilla heeft een van de grootste stadscentra van Europa, maar is toch gezellig en knus. Het kent het gehele jaar door aangename temperaturen en als je lekker wil eten en drinken, kun je bijna niet beter zitten. Perfecte uitvalsbasis voor een lang weekend cultuur, toch?

Niet als je met Flow Learning Academy op reis gaat. Want bij Flow houden we van unieke reizen: een weekendje Sevilla met alleen maar cultuur doe je maar met je vriend of vriendin, met ons ga je ook zweten én leren. Want wij combineren twee dingen: met 8 uur intensieve padelles van een Spaanse trainer in een kleine groep ga je écht je padelkwaliteiten verbeteren en als de lessen klaar zijn, ontdekken we samen (of in je eentje, mag uiteraard ook) de stad. Met een rondleiding van een local, een opzwepende Flamenco-avond of, als klap op de vuurpijl, een wedstrijd om je vingers bij af te likken: Real Betis ontvangt stadsgenoot Sevilla.*

Deze unieke reis wil je toch meemaken? Ben er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

  • * Een Flamenco-show of bezoek aan de wedstrijd is optioneel en heeft een meerprijs.

Padel: wat ga ik leren?

Goeie vraag. Gedurende drie dagen ga je 8 uur intensieve padellessen krijgen, in kleine groepen. De hooggekwalificeerde trainers zijn zeer ervaren en gaan je met al die ervaring echt beter maken. Is de basis goed, hoe is je voetenwerk, maar ook op tactisch vlak word je stevig bijgeschoold. Wanneer naar het net, wanneer een bajada of toch die lob? Er is volop aandacht voor het individu, dankzij de groepen die op niveau zijn ingedeeld. De diverse spel- en lesvormen zorgen ervoor dat je niet alleen maar aan het overslaan bent, maar daadwerkelijk situaties in wedstrijden gaat trainen.

In Sevilla is het doorgaans bijna het hele jaar door goed weer, dus de lessen zijn ook op moderne buitenbanen. Wanneer het toch regent, worden de lessen uiteraard binnen gehouden. Je bent dus verzekerd van 8 uur lang les op topniveau.

De reis in het kort:  

  • We vertrekken op vrijdag 28 maart, de terugkomst is op maandag 31 maart;
  • 8 uur les door een ervaren Spaanse padeltrainer;
  • Uitgebreide stadstour door een lokale gids, die je alles vertelt over de stad;
  • Optionele excursies, zoals een Flamenco-tour of een bezoek aan Real Betis-Sevilla*;
  • Begeleiding door het team van Flow Learning Academy.

* Wil je graag meer weten en een uitgebreid programmaoverzicht ontvangen? Stuur dan even een mail naar boudewijn@flowlearningacademy.nl, dan sturen we dat vrijblijvend toe.

De kosten

De kosten voor deze unieke padel- en cultuurreis bedragen € 1050 (vroegevogelprijs geldig tot 31-12-2024) of € 1150 (nietzovroegevogelprijs vanaf 01-01-2025).

Inbegrepen in deze reis:

  • Vlucht van Nederland naar Sevilla en vv
  • Overnachtingen in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
  • Stadstour met een lokale gids
  • 8 uur les door een ervaren Spaanse padeltrainer

Optioneel:

    • Bezoek aan Real Betis-Sevilla (indien kaarten voorradig, prijs nnb)
    • Bezoek aan Flamenco-avond (meerprijs: € 50)
    • Meerprijs eenpersoonskamer: € 125

Flow Learning Academy regelt de vlucht en de overnachting in een fijn hotel in het centrum van de stad. Bovenstaande prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer.

Je betaalt zelf nog voor je lunch, diner, de transfers van en naar de luchthavens, eventuele koffer (naast trolley) en alle overige uitgaven. Vanzelfsprekend kun je bij Flow Learning Academy altijd terecht voor vragen of hulp.

Voorts dien je zelf voor een annulerings- en reisverzekering te zorgen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×